Formulari de Contacte
*Nom:
Cognom:
*Telf / Mob:
*E-mail:
Comentari:
Ferrer Cervià s.l. garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus clients, associats i de qualsevol persona o empresa en relació amb allò que s’ha esmentat. Segons el que estableix en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, el client està informat i dóna el seu consentiment a la incorporació o utilització de les seves dades i al seu tractament per tal de realitzar enviaments de comunicacions comercials, comercialització de productes i serveis, manteniment de la seva relació contractual i de gestió amb Ferrer Cervià s.l.

La política de privacitat de Littera assegura, en qualsevol cas, l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes estipulats en la legislació vigent i aplicable. Per tant, segons el que estableix en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, Ferrer Cervià s.l.garanteix la presa de les mesures oportunes per assegurar el tractament confidencial de les seves dades i l'informa degudament que podria exercir, de conformitat amb aquesta normativa, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, amb un escrit a Ferrer Cervià s.l. amb domicili a Ferrer Cervià s.l En relació amb aquest assumpte, també podria enviar un correu electrònic a Ferrer Cervià s.l.
Més de 50 anys al seu servei...
Visiti la nostra exposició
Accessoris
2
3
5
4
9
8
7
6
2
10
Pressupost a mida,
sense compromís
Ofertes especials
Kits complerts
Accés per a
Professionals
Entra a la nostre
Botiga Virtual
Galería Multimedia
Catàlegs Fabricants
Banyeres
Griferies
Columnes
Lavabos
Plats
Mobles
Mampares
Radiadors
Complements
Ferrer Cervià - Materials per a la construcció © 2014 | Av. França, 192 · 17840 · Sarrià de Dalt · Girona · T. 972 173 442 · info@ferrercervia.com
Empresa       Serveis      Botiga online      On som?       Contacte
cat · es  · en